Sponsoring

Den Haag Lacrosse is een actief, enthousiast lacrosseteam, dat al jarenlang goed presteert in de eerste divisie. The First Ladies en The Knights bestaan sinds 2005 en vormen hiermee twee van de oudste Nederlandse teams. We hebben veel internationale leden, en spelen in binnen- en buitenland. We zijn er trots op dat meerdere First Ladies succes boeken bij het Women’s Dutch National Team.

Als één van de founding teams is Den Haag Lacrosse toonaangevend in de landelijke competitie. We combineren onze liefde voor de sport met een ondernemende mentaliteit en organisatietalent. Zo startte Den Haag Lacrosse in 2007 als eerste Nederlandse team met jeugdlacrosse.

Lacrosse is op dit moment de snelst groeiende teamsport van Nederland onder studenten en afgestudeerden. Den Haag Lacrosse biedt u dan ook graag de mogelijkheid om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via info@denhaaglacrosse.com. We gaan graag met u in gesprek, om te bekijken hoe we elkaar vooruit kunnen helpen.